Nem webáruház, csak termékbemutató oldal! A termékeket a www.anrodiszlec.hu címen üzemelő webáruházban tudja megvásárolni!
Marbet díszléc, stukkó, rozetta
Kis- és nagykereskedelem - házhozszállítással!
Rozetta - mennyezeti díszMinta nélküli díszlécMintás díszlécSarokelem
  Megrendelés, házhozszállítás:   Telefon: 06-52/220-054.   Fax: 06-52/561-149.   E-mail: marbet@anro.hu
Miért éppen polisztirol díszlécet vásároljak interneten? Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek
Kategóriák
Bordűrlécek

Decorative díszléc (C)

Exclusive dekorléc (B)

Fénykábel - flexibilis

LED rejtett világítás

LUX holkerléc (E)

Mennyezeti burkolólap

Mini stukkó

Polisztirol sarok dísz

Ragasztó, szerszám

Rozetta
 
Információk
Galéria

Beépítés - burkolólap

Beépítés - díszléc

Beépítés - rozetta

Szállítás

Elérhetőség
 
LED Lámpa Webáruház

Rejtett világítás készítése flexibilis fénykábellel

A flexibilis fénykábes segítségével egyszerűen hozhat létre vonalszerű rejtett világítást (hangulatvilágítást) a szobában. A rejtett világítás egy igazán igényes és újszerű díszítési módja a belső tereknek. A fény éjszaka is és akár nappal is kiemeli a díszítéseket, egy kontúros fénycsíkot hoz létre a mennyezeten, éjszakai irányfének is alkalmas.

A rejtett világítás szerelése

- Első lépésként el kell döntenünk a belmagasság tekintetében, hogy milyen díszléceket használjunk, valamint meg kell mérnünk mekkora az a hely ami rendelkezésre áll a rejtett világításhoz. A díszléc kiválasztásánál ügyeljünk arra, hogy az oldalfalra ragasztott holkerléc (2.) legalább 6-7 cm legyen, hogy biztosan eltakarja a fénykábelt és a szereléshez szükséges krokodil klipet. A holkerbe ragasztandó (1.) holkerléc lehet kisebb is és nagyobb is az oldalfali díszlécnél, lényeg az, hogy mindenképpen érdemes valamilyen díszlécet a holkerbe is felragasztani, ellenkező esetben a rejtett világításunk egy csúnya sarkot fog megvilágítani.

- Második lépésként a belmagasság függvényében mérjünk vissza a mennyezettől 20-50 centiméternyi falfelületet, jelüljük be, ide fogjuk ragasztani az oldalfalra ragasztandó, flexibilis fénykábelt takaró díszlécet.

- Harmadik lépésben fúrjuk fel az oldalfalra 50 cm-ként 1 db krokodil klipet úgy, hogy az a majdani oldalfali díszléc mögé essen. A fénykábelt rövid ideig (5-10 perc) kapcsoljuk be, hogy átmelegedjen és így könnyen, törésmentesen formázhatóvá váljon, majd pattintsuk bele a (3.) krokodil klipekbe.

- Negyedik lépésben ragasszuk fel először a holkerlécet, majd az oldalfali díszlécet, fugázzuk ki őket és fessük tetszőleges színűre.


Rejtett világítás fenykabel példa

(1.) Holkerléc. (2.) Oldalfalra ragasztott holkerléc. (3). Krokodil klippel rögzített fénykábel

A fénykábel működtetéséhez 220 Voltra van szükség. A 220 Voltot több módon is eljuttathatjuk a fénykábelnek. - A padló közelében lévő konnektort felhasználva, a fénykábel betápszettjét meghosszabbítva az egyik sarokban elvezetjük a kábelt, a kábelre pedig E-01-es kábeltakaró díszlécet ragasztunk és falszínűre festjük.
- A mennyezeti dobozból kivezetünk egy olyan érpárt aminek az oldalfalon kialakított kapcsolója van, majd erre az érpárra direktbe kötjük a fénykábelt. Ehhez a művelethez a fénykábel betápszettjéről a dugvillát érdemes levágni.

A flexibilis fénykábel fölött lassan eljár az idő. Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a LED modulokat hangulatvilágításhoz. Előnyök: akár 10 cm-ként más színt használhatsz, ötödakkora áramfogysztás. Szeretnél többet tudni a különböző LED modulokról? Igen!

A cikkhez kapcsolódó termékek:
Fénykábel - flexibilis, mikroizzós - fehér
Fénykábel - flexibilis, mikroizzós - fehér
Fénykábel - flexibilis, mikroizzós - piros
Fénykábel - flexibilis, mikroizzós - piros
Flexibilis fénykábel betápszett
Flexibilis fénykábel betápszett
Fénykábel - flexibilis, mikroizzós - kék
Fénykábel - flexibilis, mikroizzós - kék
Fénykábel - flexibilis, mikroizzós - sárga
Fénykábel - flexibilis, mikroizzós - sárga
Krokodil klip fénykábel rögzítéséhez
Krokodil klip fénykábel rögzítéséhez