Nem webáruház, csak termékbemutató oldal! A termékeket a www.anrodiszlec.hu címen üzemelő webáruházban tudja megvásárolni!
Marbet díszléc, stukkó, rozetta
Kis- és nagykereskedelem - házhozszállítással!
Rozetta - mennyezeti díszMinta nélküli díszlécMintás díszlécSarokelem
  Megrendelés, házhozszállítás:   Telefon: 06-52/220-054.   Fax: 06-52/561-149.   E-mail: marbet@anro.hu
Miért éppen polisztirol díszlécet vásároljak interneten? Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek
Kategóriák
Bordűrlécek

Decorative díszléc (C)

Exclusive dekorléc (B)

Fénykábel - flexibilis

LED rejtett világítás

LUX holkerléc (E)

Mennyezeti burkolólap

Mini stukkó

Polisztirol sarok dísz

Ragasztó, szerszám

Rozetta
 
Információk
Galéria

Beépítés - burkolólap

Beépítés - díszléc

Beépítés - rozetta

Szállítás

Elérhetőség
 
LED Lámpa Webáruház

Gipsz stukkó

Van akinek a gipsz az igazi!

Az emberiséget két csoportra lehet osztani: az egyik szerint a polisztirol ugyanolyan jó mint a gipsz, a másik szerint azonban a díszítésnek gipszből kell készülnie. Kinek van igaza? Ez valószínűleg sohasem fog kiderülni, ám az igaz, hogy igazán szép beltéri íves díszítéseket csak gipszből lehet megvalósítani.
Budapesti díszléc üzletünkben a polisztirol díszek mellett a B&J gipsz stukkókat is megtekinthetik, megvásárolhatják, valamint megbeszélhetik igényeiket kollégáinkkal, akik gipsz díszítés megrendelése esetén akár be is építik a megrendelt gipsz díszítőelemeket. A gipsz stukkók felszerelését mindenképpen bízzuk szakemberre, ugyanis a gipsz díszek igen súlyosak is tudnak lenni, szakszerűtlen beépítésük balesethez vezethet.
A következő gipsz díszítőelemeket csak kedvcsinálónak mutatjuk be, bármilyen egyedi igényét meg tudjuk valósítani!

- Húzott gipsz holkerléc karnistakaró: húzott, azaz minta nélküli gipsz díszlécek és a hozzájuk tartozó gipsz karnistakaró lécek.

- Gipsz kiegészítők: a mennyezet és az oldalfal extra díszítésére szánt gipsz frízek, ajtókockák, csillag-, és levéldíszek.

- Mintás gipsz díszlécek: a gipsz díszek között különösen nagy számban találhatunk mintás oldalfali profilokat, ugyanis eredetileg nem csak a holkert díszítették, hanem a holker díszléc alatt az oldalfalon és a holker díszléc mellett a mennyezeten is futtattak 1-1 oldalfali díszlécet, természetesen arany vagy antikolt díszítéssel, amitől fejedelmivé váltak a lakásbelsők. Gipsz mintás oldalfali díszléceinket mi is a különböző gipsz holkerléceink kiegészítőjeként, vagy oldalfali szintelválasztóként ajánljuk.

- Oldalfali gipsz díszlécek: a mintás gipsz díszlécekkel azonos funkcióval bíró, minta nélküli, oldalfali díszlécek.

- Gipsz konzolok rejtett világításhoz: az egyedi, konzolos rejtett világításhoz ajánlott díszek. A polisztirol díszítésekkel szemben a rejtett világításnál nem csak alacsony hőtermelésű ledes világítást, hanem akár halogén lámpákat is tud fogadni, révén a gipsz hőálló. Nem csak az ebben a kategriában lévő konzolokat lehet rejtett világításhoz haználni, hanem bármelyik mintás vagy minta nélküli gipsz holker díszlécet. A rejttett világítás beépítési módja megegyezik a polisztirol díszléces rejtett világítással, ám akár fénycsöveket is használhatunk, a gipsz díszléc nem fog leolvadni!

- Gipsz rozetta: A gipsz rozetták már évszázadok óta a mennyezetdíszítés középontjában állnak. A míves kidolgozottságú gipsz rozettákból minden lakáshoz találunk megfelelő frízt. A polisztirol rozettákkal ellentétben a gipsz rozetta egészen nagy átmérőben, akár 100 cm-es méretben is rendelkezésre áll. A formavilágnak csak az elképzeléseid szabnak határt!

- Gipsz szobor: Gipszből készült apró kiegészítők a vallási, karácsonyi ünnepek hangulatához. A kis gipsz szobrok egy része akár karácsonyfa díszítésére is megfelelő. Minden darab egyedi, kézzel festett.

Budapesti bemutatótermünkben minden gipsz stukkóval kapcsolatos információt megkaphat.

Gipsz stukkó, gipsz díszléc