Nem webáruház, csak termékbemutató oldal! A termékeket a www.anrodiszlec.hu címen üzemelő webáruházban tudja megvásárolni!
Marbet díszléc, stukkó, rozetta
Kis- és nagykereskedelem - házhozszállítással!
Rozetta - mennyezeti díszMinta nélküli díszlécMintás díszlécSarokelem
  Megrendelés, házhozszállítás:   Telefon: 06-52/220-054.   Fax: 06-52/561-149.   E-mail: marbet@anro.hu
Miért éppen polisztirol díszlécet vásároljak interneten? Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek
Kategóriák
Bordűrlécek

Decorative díszléc (C)

Exclusive dekorléc (B)

Fénykábel - flexibilis

LED rejtett világítás

LUX holkerléc (E)

Mennyezeti burkolólap

Mini stukkó

Polisztirol sarok dísz

Ragasztó, szerszám

Rozetta
 
Információk
Galéria

Beépítés - burkolólap

Beépítés - díszléc

Beépítés - rozetta

Szállítás

Elérhetőség
 
LED Lámpa Webáruház

Bovelacci - az olasz stukkó

Az olasz Bovelacci cég stukkóit kiváló minőségükről ismerhetjük meg. Már több mint 20 éve gyártanak polisztiol és poliuretán alapanyagból díszlécet, stukkót, oszlopot, oszlopfőt, rozettát, sőt termékkínálatukban a poliuretán álgerendák is megtalálhatóak.

A különböző termékcsoportokat természetesen a Bovelacci cég is külön külön kategóriába helyezte, lássuk ezeket:
- Americanstyl díszlécek és ívek, sarokelemek: az újvilágban annyira divatos vékony 2-4 cm-es extrudált polisztirolból készült díszlécek. Ezekhez a polisztirol díszlécekhez külön lehet azonos profilú sarokelemeket vásárolni.

- Díszítőelem, konzol: a több méret-, és profilválasztékú polisztirol konzolok mellett különböző oldalfali és mennyezeti kiegészítő stukkók, pl. angyal-, levéldísz, stb.

- Emberi torzó, fej: nemcsak a belsőépítészeti díszítéseknél hanem (lévén anatómiailag teljesen pontos) akár bemutatóbábuként vagy pl. szemüveg vagy sapka értékesítéséhez is megállják a helyüket a Bovelacci ezen termékei. Nő és férfi változatban, könnyű polisztirolból.

- Eurostyl polisztirol díszléc és rozetta: A Bovelacci eredeti olasz stukkói, a közepestől a nagy méretig, bőven díszített stukkók, frízek. Polisztrol alapanyagból 1,5 és 2 méteres szálhosszban. Akik nem ismerik a kompromisszumot, mindenképpen tekintség meg az Eurostyl díszléceit és a hozzájuk tartozó mennyezeti középdíszeket, rozettákat.

- Gerenda, gerenda utánzat - poliuretán: A régi fagerendás házak belső hangulatát varázsolhatjuk vissza a Bovelacci poliuretán gerendáival. A gerendákból kapható sima felületű dió, mahagóni és tölgy színben és több méretben. Az igazi régi-ház hangulatot azonban a Bovelacci aprólékosan kidolgozott rusztikus gerendái jelentik, ami a szúette felületével már önmagában is feldob egy gipszkarton mennyezetet. Kőkemény poliuretánból készülnek.

- Italstyl polisztirol díszléc és ívprofil, sarokelem: A minta nélküli polisztirol díszlécek nagy méretválasztékban állnak minden lakásfelújító rendelkezésére. A minta nélküli díszléc kialakítása lehetővé teszi a szolid, ám mégis igényes otthon szépítést. Az Italstyl díszlécek oldalfali változataihoz, profilazonos sarokem, ívprofil is kapható. Segítségükkel hatásos mennyezeti kazettákat hozhatunk létre lakásunkban.

- Oszlop, oszlopfő polisztirolból: A beltéri nagy nyílt tereket oszlopokkal tehetjük otthonosabbá, vagy a már meglévő oszlopokra készíthetünk ezzel a stukkó csoporttal díszítést. A különböző polisztirol oszlopokhoz (mintás vagy sima felületű) két típusú polisztirol oszlopfőt és egy típusú oszloptalpat kínálunk.

- Ajtó díszítés - poliuretán: Ismét egyre nagyobb divattá válik a beltéri nyílászárók díszítése. Ennek egyik akadálya az, hogy jellemzzően a díszlécek polisztirolból készülnek és sérülékenyek. Különösen igaz ez egy ajtónál, ahol nagyon hamar le tudjuk rugni a díszt. A Bovelacci válasza erre a poliuretánból készült, extra kemény ajtódíszek.

- Szegélyléc - poliuretán: szintén poliuretánból készül a Magyarországon alig kapható, magasított szegélyléc. Amióta a TV-ben, moziban egyre többet látjuk a külföldi filmeket, úgy nálunk is egyre inkább keresett a magasított padlószegély-léc. Itthon általában 4-5 cm magas padlószegélyek kaphatók, mi 11 cm magasat kínálunk ami tetszőleges színűre festhető!

Bovelacci olasz polisztirol stukkó