Nem webáruház, csak termékbemutató oldal! A termékeket a www.anrodiszlec.hu címen üzemelő webáruházban tudja megvásárolni!
Marbet díszléc, stukkó, rozetta
Kis- és nagykereskedelem - házhozszállítással!
Rozetta - mennyezeti díszMinta nélküli díszlécMintás díszlécSarokelem
  Megrendelés, házhozszállítás:   Telefon: 06-52/220-054.   Fax: 06-52/561-149.   E-mail: marbet@anro.hu
Miért éppen polisztirol díszlécet vásároljak interneten? Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek
Kategóriák
Bordűrlécek

Decorative díszléc (C)

Exclusive dekorléc (B)

Fénykábel - flexibilis

LED rejtett világítás

LUX holkerléc (E)

Mennyezeti burkolólap

Mini stukkó

Polisztirol sarok dísz

Ragasztó, szerszám

Rozetta
 
Információk
Galéria

Beépítés - burkolólap

Beépítés - díszléc

Beépítés - rozetta

Szállítás

Elérhetőség
 
LED Lámpa Webáruház

Függönykarnisok és kiegészítőik

Egy szép enteriőrhöz a függönytartó karnis és természetesen a maga a függöny is elengedhetetlen kellék. A Függöny Center Kft. nagy választékban kínál interneten is megvásárolható függönykarnisokat, és műanyag mennyezeti síneket.

- Fa függönykarnis: a Bermeo karnis család egyszerűsége, a Carballo karnisok természetes díszítése és a Róma antikolt függönykarnisai nagy méretválasztékban és 1 vagy 2 soros kivitelben kaphatóak, természetesen a függönykarnisok akár oldalfalra, akár mennyezetre is szerelhetőek a szükséges kellékekkel.

- Fém függönykarnis: 16 mm vagy 20 mm-es fém rúd tartja a függönyöket a Függöny Center által kínált egy vagy kétsoros karnisokban. A karnisok színei között megtalálható: a fekete függönykarnis, a mattkróm függönykarnis, arany-fehér függönykarnis, arany-fekete függönykarnis mellett a venge tartós karnis is. A fém karnisokhoz kapható vég díszekkel pedig igazán egyedivé lehet minden függönytartót tenni!

- Műanyag mennyezeti sín: a standard műanyag mennyezeti sínek természetesen a Függöny Center kínálatában is 1, 2 vagy 3 soros kivitelben kapható, az összes szükséges kiegészítővel: görgő csipesszel, görgő kampóval, véglezárók, íves fordítók, stb.

- Karnis tartozékok: függönykikötők, csipeszek, karikák, vitrázs pálca kiegészítők, díszpárnák, szőnyegek egyre bővülő választékban.
Függöny - karnis - center