Nem webáruház, csak termékbemutató oldal! A termékeket a www.anrodiszlec.hu címen üzemelő webáruházban tudja megvásárolni!
Marbet díszléc, stukkó, rozetta
Kis- és nagykereskedelem - házhozszállítással!
Rozetta - mennyezeti díszMinta nélküli díszlécMintás díszlécSarokelem
  Megrendelés, házhozszállítás:   Telefon: 06-52/220-054.   Fax: 06-52/561-149.   E-mail: marbet@anro.hu
Miért éppen polisztirol díszlécet vásároljak interneten? Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek
Kategóriák
Bordűrlécek

Decorative díszléc (C)

Exclusive dekorléc (B)

Fénykábel - flexibilis

LED rejtett világítás

LUX holkerléc (E)

Mennyezeti burkolólap

Mini stukkó

Polisztirol sarok dísz

Ragasztó, szerszám

Rozetta
 
Információk
Galéria

Beépítés - burkolólap

Beépítés - díszléc

Beépítés - rozetta

Szállítás

Elérhetőség
 
LED Lámpa Webáruház

ANRO Díszléc kültérre, beltérre

Az ANRO Díszléc internetes stukkó áruházban sok olyan terméket is megtalál, ami a Marbet polisztirol díszlécei között nem.

Az ANRO magyarországi gyártóként nagy méret és profilválasztékban gyárt díszléceket, stukkókat az alábbi funkciókra:

- Kültéri polisztirol díszlécek: kültéri hőszigetelő lapból készült, natúr vagy felületkezelt (kérgesített) felületű polisztirol, vagy hungarocell díszítőelemek kültérre. Ezekkel a kültéri polisztirol stukkókkal igazán könnyű és egyszerű a házak külső díszeinek kialakítása, főleg hogy 16 db különböző, előre összeállított polisztirol ablakszettel próbálunk mindenkinek ötletet adni.

- Polisztirol karnistakaró díszlécek: a függönytartó karnis elrejtésére szolgáló, holkerlécekkel azonos profilú mennyezeti polisztirol díszlécek. A karnistakaró díszlécek mennyezetre ragasztásával elkerülhetőek, hogy a csúnya függönytartó karnisok látszódjanak. Ugyanezzel a díszléc mintával kapható léc a sarokba is, így ugyanezzel a profillal lehet végig díszlécezni az egész szobát.

- Polisztirol kábelcsatorna takaró díszlécek: a szabványos műanyag kábelcsatornák eltakarására szolgáló polisztirol díszlécek. Ha már elege van a csúnya, festhetetlen felületű kábelcsatornákból, akkor burkolja le polisztirol kábelcsatorna takaró díszléccel.

- Tetőtéri polisztirol díszlécek: a gipszkartonnal borított tetőtéri mennyezetek, álmennyezetek sarkainak díszítésére.

- Rejtett világítás polisztirol díszléc: nútos oldalfali vagy mennyezeti díszléceink a hangulatvilágítás, rejtett világítás LED moduljainak elhelyezését biztosítja.

- Oszlopok, oszlopfők polisztirol és hungarocell alapanyagból: kültéri és beltéri felhasználásra szánt, hungarocell alapanyagú oszlopok, csőhéjak, oszlopfők és oszloptalpak.


Világítástechnikában is igen erős az ANRO Webáruház. A hagyományos E27-es és E-14-es foglalatú kompakt fénycsövek mellett már GU10-es foglalatú kompakt fénycsövet is kínálnak, akár beépíthető lámpatestekbe is. A LED világítás ugyanilyen fontos számukra, a legnagyobb választékban, a legtöbb gyártótól van LED lámpa, LED izzó.

Természetesen az ANRO díszléc nem áll meg a termékek "kilistázásában" hanem gyakorlati ötleteket ad az egész házfelújítási, lakásfelújítási munkálatokhoz. Bő leírásokat találhatunk a beltéri falak, mennyezetek alapjainak kialakításához, a felületek gletteléséhez. A beltéri ötletekben megmutatjuk miért és hogyan kell felszerelni egy polisztirol karnistakarót, a polisztirol holker léceket. A különböző csövek, szerelvények takarását is meg tudjuk oldani polisztirol díszléccel, ehhez nyújt segítséget pl. a Fűtéscső takarás cikkünk. Rengeteg ötletet találhat ezen kívül a szobafestéshez, lakásfelújításhoz, valamint elég jól körbejártuk a rejtett-, vagy hangulatvilágítás készítésének különböző módjait is. Magyarországon egyedülállóan ingyenes termékmintát biztosítunk minden kedves érdeklődő számára, aki nem ismeri a termékeinket, vagy szeretne megnézni egy-két díszlécet "élőben" is az otthonában.
A cikkek nem állnak meg a beltéri polisztirol díszléceknél, azok mellett sok kültéri stukkó, oszlop és egyéb kültéren is felhasználható díszítőelemről kaphatunk információt.

ANRO Polisztirol díszléc webáruház