Nem webáruház, csak termékbemutató oldal! A termékeket a www.anrodiszlec.hu címen üzemelő webáruházban tudja megvásárolni!
Marbet díszléc, stukkó, rozetta
Kis- és nagykereskedelem - házhozszállítással!
Rozetta - mennyezeti díszMinta nélküli díszlécMintás díszlécSarokelem
  Megrendelés, házhozszállítás:   Telefon: 06-52/220-054.   Fax: 06-52/561-149.   E-mail: marbet@anro.hu
Miért éppen polisztirol díszlécet vásároljak interneten? Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek
Kategóriák
Bordűrlécek

Decorative díszléc (C)

Exclusive dekorléc (B)

Fénykábel - flexibilis

LED rejtett világítás

LUX holkerléc (E)

Mennyezeti burkolólap

Mini stukkó

Polisztirol sarok dísz

Ragasztó, szerszám

Rozetta
 
Információk
Galéria

Beépítés - burkolólap

Beépítés - díszléc

Beépítés - rozetta

Szállítás

Elérhetőség
 
LED Lámpa Webáruház

Épkézláb munkaruházat

Hajdúböszörmény és Debrecen vezető munkaruha, munkacipő és védőeszköz boltja már az interneten is elérhetővé tette kínálatát.
Termékeink között megtalálhatóak a különböző foglalkozásokhoz törvény szerint is elengedhetetlen védőruhák, védőfelszerelések testrész szerint csoportosítva:


- Fej védő felszerelések: a különböző fejet védő eszközök találhatóak meg itt pl. arcvédő, sisak, sapka. Minden ami megvédheti a fejünket a munka káros fizikai hatásaitól vagy a hidegtől. Ugyanebbe a munkavédelmi kategóriába tartoznak a hegesztés káros ártalmaitól mentesítő hegesztőpajzsok is.

- Munkavédelmi szemüveg: a szemünket is védenünk kell a különböző munkafolyamatokban. A különböző munkákhoz Portwest, és Pulsafe munkavédelmi szemüvegeket kínálunk.

- Légzés védelem: a sok porral járó építőipari, vagy faipari munkálatok megkövetelik, hogy mindig legyen rajtunk légzést védő maszk. A nagy típusválasztékban kapható porálarcaink között mindenki megtalálja az általa kényelmesen viselhető, kielégítő por-, és részecskeszűrési paraméterekkel rendelkező porálarcot. A porálarcok mellett a veszélyes, maró és mérgező anyagokkal dolgozóknak gázálarcot is kínálunk a hozzájuk tartozó szűrőbetétekkel.

- Hallásvédelem: sajnos elmondhatjuk, hogy a zajos helyen dolgozó munkavállalók nagy részénél 40-50 éves korára valamilyen mértékű halláskárosulás alakul ki. Ez leginkább a hallásvédelem elhanyagolása miatt törénik, de már a mi országunkban is megfigyelhető az a tendencia, valamint a munkavédelmi törvények, előírások is abba az irányba mutatnak, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kap fülünk védelme. A fül és hallásvédelem kiváló eszközei a márkás füldugók és fültokok.

- Kézvédelem: talán a kesztyűk azok a legelterjedtebb munkavédelmi termékek, amik észrevétlenül beszivárogtak hétköznapjainkban. A háztartási és gumikesztyűket minden otthonban megtaláljuk, de a védőkesztyűk házi használatra szánt forgalma is jelentősen megnövekedett az utóbbi években. Mi is több mint 50 féle kesztyűt és kézápoló terméket kínálunk a kezei védelmére.

- Lábvédelem: Lábunk védelmét több módon szükséges biztosítani: átszúrás elleni védelem, víz elleni védelem, hideg elleni védelem. Cipő kínálatunkban megtalálja a különböző tíusú munka-folyamathoz alkalmas cipőt, csizmát, bakancsot.

- Munkavédelmi nadrág: márkás Portwest és Panoply derekas munkásnadrágok, kantáros nadrágok. A munkaruházati cikkek mellett a military ruhákat kedvelők is megtalálják kedvenc termékeiket.

- Kabát, ing: munkavédeli kabát, dzseki, ing nagyon jó minőségben, márkás Portwest és Panoply gyártóktól.

- Zuhanásgátlók: a Miller zuhanásgátlók már sok esetben bizonyítottak, miért bíznánk másra az életünket?

- Eldobható ruházati cikkek: egyszer használatos gumikesztyű, PE sapka, köpeny, maszk.

Épkézláb munkaruházat