Nem webáruház, csak termékbemutató oldal! A termékeket a www.anrodiszlec.hu címen üzemelő webáruházban tudja megvásárolni!
Marbet díszléc, stukkó, rozetta
Kis- és nagykereskedelem - házhozszállítással!
Rozetta - mennyezeti díszMinta nélküli díszlécMintás díszlécSarokelem
  Megrendelés, házhozszállítás:   Telefon: 06-52/220-054.   Fax: 06-52/561-149.   E-mail: marbet@anro.hu
Miért éppen polisztirol díszlécet vásároljak interneten? Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek Polisztirol díszléc házhozszállítási feltételek
Kategóriák
Bordűrlécek

Decorative díszléc (C)

Exclusive dekorléc (B)

Fénykábel - flexibilis

LED rejtett világítás

LUX holkerléc (E)

Mennyezeti burkolólap

Mini stukkó

Polisztirol sarok dísz

Ragasztó, szerszám

Rozetta
 
Információk
Galéria

Beépítés - burkolólap

Beépítés - díszléc

Beépítés - rozetta

Szállítás

Elérhetőség
 
LED Lámpa Webáruház

Mentőláda, elsősegély felszerelés

A Nagév Kötszer és Műtét technikai Kft elsősegély felszerelés és mentődoboz termékei

Az elmúlt évben rengeteget lehetett hallani az elsősegély felszerelésekről és mentődobozokról a TV-ből, rádióból annak kapcsán, hogy a Rendőrség ellenőrzi az utakon futó gépjárműveket ebből a szempontból is: megvan-e az elsősegély felszerelés, nem-e járt még le a szavatossága. A híradások kapcsán végül nem tudtuk meg, hogy a rendőrök büntetnek-e a doboz hiányáért vagy lejártáért, arra azonban mindenkinek felhívjuk a figyelmét, hogy a mentőládáról 6/1990 számú KÖHÉM-rendelet §106-ában van szó, az pedig a közúti járművek forgalomba helyezéséről szól, és kimondja: "A járműveken szabvány szerinti elsősegélynyújtó felszerelést kell készenlétben tartani."
Természetesen a mentőládára nem csak a törvény betartásához van szükség; mindenkinek saját érdeke az, hogy az úton bármilyen sérülést szenvedve a mentődobozból a kisebb sérüléseket el tudja látni, egy vérzést el tudjon állítani.
A különböző gépjármű-kategóriától és a különböző munkahelyi létszámtól függően, különböző típuső elsősegély felszerelésekre van szükségünk:
- A és B kategóriába tartozó járművek: motorkerékpár, személygépkocsi, tehergépkocsi: B jelű mentőláda
- C kategóriába tartozó járművek: ahol 10 vagy annál több a szállítható személyek száma: C jelű mentőláda.

Az elsősegély felszerelésekre azonban nem csak a gépjárműveken van szükség, hanem minden cégnél, vállalkozásnál, létszámtól függően más-más típusúra.
- 30 dolgozóig: I-es típusú elsősegély felszerelés.
- 50 dolgozóig: II-es típusú elsősegély felszerelés.
- 100 dolgozóig: III-as típusú elsősegély felszerelés.

A termékkínálatunk nem lenne teljes, ha nem ajánlanánk otthonra egy baleset elhárító készletet a háztartási elsősegély felszerelés formájában, valamint egy horgászathoz, vadászathoz vagy akár egyéb szabadidős sporthoz is megfelelő vadász elsősegély felszerelést.

A Nagév mentőládák lehet, hogy nem a legolcsóbbak, azonban meg kell jegyeznünk, hogy teljes egészében Magyarországon, a Magyar Szabványok tökéletes betartásával készülnek. A külföldi mentődobozokkal ellentétben ezek a felszerelések mindig frissek - erre garanciát vállalunk. A nagyobb elsősegély felszerelésekhez utántöltőt is kínálunk.

Mentőláda, elsősegély felszerelés

Új mentőláda és elsősegély felszerelés webáruház!

Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy megnyitottuk legújabb mentőláda, elsősegély felszerelés webáruházunkat. Ezzel a lépéssel már két elsősegély felszerelés gyártó mentőládáit tudjuk kínálni Önöknek!